I came across this little test today and thought that I should pass this on.  It will definitely make you think.  I am a strong believer in the idea that the more you actively use your brain…the better you are for it, especially if you are getting up there in age, like me.

 Here are the Questions:  Don’t forget to put your thinking cap on before you answer them.  Also, write down your answers and no peeking at the answers.  Enjoy today, because there are no repeats.

 

 1.  Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May….What was the third child’s name?

 

2.  There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers….What does he weigh?

 

3.  Before Mt. Everest was discovered …what was the highest mountain in the world?

 

4.  How much dirt is there in a hole …that measures two feet by three feet by four feet?

 

5.  What word in the English language …is always spelled incorrectly?

 

6.  Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. ….How is this possible?

 

7.  In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. …Why not?

 

8.  What was the President’s name…in 1975?

 

9.  If you were running a race …and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

 

10.  Which is correct to say,… “The yolk of the egg is white” or “The yolk of the egg are white”?

 

11.  If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field …how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

 

12.  You are on a plane that crashes in Africa exactly on the borders of Angola, Zambia, Namibia, and Botswana.   By African policy, because of the fear of spreading the Aids virus, all burials must remain in Africa.  In which of the four above mentioned African countries do you bury the survivors?

 

 

 

Here are the Answers:

 

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April The second child was named May. What was the third child ‘s name?

 Answer: Johnny of course

 

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

 Answer: Meat.  Unless you are like my sister who is a vegetarian, then it could be anything.

 

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

 Answer:  Mt. Everest; it just wasn’t discovered yet. [You’re not very good at this are you?]

 

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

 Answer: There is no dirt in a hole.

 

5. What word in the English language is always spelled incorrectly?

 Answer: Incorrectly

 

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

 Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

 

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

 Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

 

8. What is this President’s name in 1975?

 Answer: Same as is it now – Barack Obama [Oh, come on … ]

 

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

 Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

 

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg is white” or “The yolk of the egg are white”?

 Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh!]

 

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

 Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

 

12. You are on a plane that crashes in Africa exactly on the borders of Angola, Zambia, Namibia, and Botswana.   By African policy, because of the fear of spreading the Aids virus, all burials must remain in Africa.  In which of the four above mentioned African countries do you bury the survivors?

 Answer: You bury the victims…not the survivors.

 

 

Now, how smart do you feel now?  I made you think and that was the whole idea of this little test.  By the way…I took an I.Q. test yesterday and surprisingly scored 150…not bad for an old dumbass.

 

Advertisements